Asiantuntemusta maatalouden kirjanpitoon

Maatalouden kirjanpitoa asiantuntemuksella

Maatalouden kirjanpitotöitä tehdään sekä maatilatalouden tuloverolain että elinkeinoverolain mukaisesti. Lisäksi asiantuntemusta on kertynyt kirjanpitotöistä ja tilinpäätöksistä, joissa maataloudella on maatilatalouden mukaisen tuloverolain liiketoiminnan lisäksi elinkeinoverolain mukaista liiketoimintaa. Keskustelemme myös mielellämme maatalousyrittäjien kanssa maatalouden yhtiöittämisen vaikutuksista maatalouteen.  

MVL:n mukaisille kirjanpitoasiakkaille tarjoamme Suomessa maa- ja metsätalousyritysten tarpeisiin kehitettyä Suonentiedon Maatalousneuvos-ohjelmistoa. Myös maatalouden asiakkaille pystyn tarjoamaan sähköistä taloushallintoa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa maatalouksille muun muassa sujuvan ja helpon keinon toimittaa kirjanpitoaineisto sähköisesti.  

Asiantuntemusta maatalouden kirjanpitoon

Maatalouden erityispiirteiden vahvaa hallintaa

Olen kotoisin maalta ja viettänyt lapsuuteni maatilalla eläinten parissa. Maatalous ja maatalouden talousasiat ovat aina kiinnostaneet minua erityisen paljon. Osana kauppatieteiden maisterin tutkintoa tein Pro Gradu -tutkielman aiheesta Maatilaosakeyhtiön tilintarkastuksen erityispiirteinä maataloustuet ja vaihto-omaisuuden arvionvaraiset erät.  

Sanna Kervola, yrittäjä

Tarvitsetko muita taloushallinnon palveluja?