On erittäin tärkeää, että yritys saa helposti ja vaivattomasti kysyttyä mielenpäällä olevat kirjanpito- ja yritystalouskysymykset talouskumppaniltaan. Olen Helena Lemmetyinen Pohjois-Karjalasta Vantaalle päätynyt kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kauppatieteiden parissa opiskelin laskentatoimea ja rahoitusta. On ollut ilo huomata, että Kervola Accounts Oy on saanut erinomaisen vastaanoton, mikä on myös mahdollistanut minun liittymiseni mukaan yrityksen kokoonpanoon. Töiden organisoinnissa nappaan työtehtävissäni Sannalta muun muassa jonkin verran yrityshallinnollisia töitä. Aikaisempi työskentelytausta minulta löytyy taloushallinnon, kirjanpidon, valtionavusten valvonnan ja tilintarkastuksen parissa.

Koen aidosti, että Kervola Accounts Oy tarjoaa yrityksille kirjanpito- ja talousasioihin luotettavan ja osaavan talouskumppanin. Jaan vahvasti myös Sannan arvot asiakaslähtöisyydestä ja tavoitettavuudesta. On erittäin tärkeää, että yritys saa helposti ja vaivattomasti kysyttyä mielenpäällä olevat kirjanpito- ja yritystalouskysymykset talouskumppaniltaan.

Minun vapaa-aikani kuluu koiralenkeillä, kiipeilyhallilla, patikkaretkillä ja muuten luonnossa liikkuen. Rentoudun kuitenkin myös neulomisprojektien parissa äänikirjojen kuunnellen. Erityisintohimoni ovat islantilaiset villapaidat, joita saattaa olla kesken kerralla useampia.

Kaiken kaikkiaan voin jo todeta, että on suuri ilo työskennellä Kervola Accounts Oy:lle. Myös minuun voi olla mielellään yhteydessä, ja alla ovat yhteystietoni.

+358 50 361 5233

Viimeisimmät artikkelit

Asiakaslähtöisempiä kirjanpitopalveluja

18 tammikuun, 2024|0 Comments

Yritykseni Kervola Accounts Oy on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015 alkaen, ja vuodesta 2023 olen keskittynyt pelkästään yritystoimintaani. Yritykseni tärkein arvo on asiakaslähtöisyys, ja tavoitteenani on tarjota Suomen asiakaslähtöisimpiä kirjanpito- ja talouskonsultointipalveluita.

Helppoa talouskumppanuutta

1 syyskuun, 2020|0 Comments

On erittäin tärkeää, että yritys saa helposti ja vaivattomasti kysyttyä mielenpäällä olevat kirjanpito- ja yritystalouskysymykset talouskumppaniltaan. Olen Helena Lemmetyinen Pohjois-Karjalasta Vantaalle päätynyt kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri.