Asiantuntevaa osaamista työntekijän palkkaamiseen ja palkanmaksuihin

Palkanlaskenta

Luotettavaa palkanlaskentaa lakisääteiset velvotteitteet huomioiden

Työtekijän palkkaamiseen liittyy monia muitakin seikkoja kuin juuri oikean henkilön rekrytointi. Asiantuntemuksemme avulla pääset vähän helpommalla. Huolehdimme, että kaikki lakisääteiset maksut ja palkat lisineen on ajallaan hoidettu ja laskettu täsmälleen oikein. Tähän kuuluu muun muassa oikeellisuus ennakonpidätysprosenteissa, vuosilomalaskennassa, YEL:issä, TyEL:issä, MYEL:issä, päivärahoissa, kilometrikorvauksissa ja luontaiseduissa. 

Palkanlaskennan osalta huomioimme asiakkaani koon, ja asiakkaalleni sujuvimman tavan toimittaa tiedot tietoturvallisesti palkanlaskentaa varten. Tarjoamamme sähköinen taloushallintojärjestelmä mahdollistaa palkkaperusteiden ja –tapahtumien syöttämisen suoraan Fennoa-järjestelmään palkanlaskentaa varten. Myös verokortit on mahdollista noutaa suoraan sähköisen järjestelmän kautta.  

Konsultointi

Kaikenkattavaa konsultointia työntekijöiden palkkaukseen ja palkkojen maksuun

Onko aika palkata ensimmäinen työntekijä tai tilipäivän kiireapulainen ja laajentaa yrityksen toimintaa seuraavalle tasolle? Konsultoimme ja ohjaamme kaikkiin työntekijän palkkaukseen ja palkanmaksuun liittyvissä käytänteissä. Tässä tärkeässä kasvuvaiheessa et jää kanssamme yksin.

Ohjaamme myös palkkatietojen käsittelyn kirjanpitoyrityksessä, kuten esimerkiksi palkkalaskelmien säilytyksen taloushallintojärjestelmässä. Sähköisen järjestelmän avulla on myös mahdollista tarkastella reaaliaikaisia tietoja palkkoihin liittyen, kuten lomakertymää.  

Kaipaako yrityksesi muita taloushallinnon palveluja?