Asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa yritysten taloushallintaa

Laadukasta tilinpäätöstasoista kirjanpitopalvelua, joka pysyy aikatauluissa ja on tavoitettava. Kirjanpito on mahdollista tehdä kokonaan sähköisesti tai puolisähköisesti. Palvelemme ympäri Suomen.

Laskemme palkat ammattitaitoisesti, luotettavasti ja ajallaan. Samalla hoituvat myös lakisääteiset ilmoitukset. Sähköiset järjestelmämme mahdollistavat muun muassa reaaliaikaisen vuosilomakertymän tarkastelun. 

Tilikauden päätyttyä laadimme yrityksen kokoluokituksen huomioiden tilinpäätöksen ja tehdään veroilmoitus. Aineistot on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti sekä toimittaa suoraan tilintarkastajalle. Helppoa, eikö!

Tarjoamamme taloushallintojärjestelmä Fennoa mahdollistaa monipuolisen laskutoinnin ja raportoinnin työkalut. Näin helpotat arkeasi ja laskutat näppärästi ja turvallisesti sähköisesti.

Olemme erikoistuneet myös maatalouden yritysten kirjanpitoon. Toteutamme maatalouden kirjanpitoa sekä maatilatalouden tuloverolain että elinkeinoverolain mukaisesti. Maatilat ovat meille sydämen asia!

Koulutusten aiheena voi olla yleisesti yritystalous tai koulutus voi keskittyä myös tiettyyn toivottuun osa-alueeseen. Koulutukset vahvistavat talousosaamista, tai antavat vinkkejä yritystoimintaa aloittaville.

Erilaisille yrityksille

Palvelut mikroyrityksistä keskisuuriin yrityksiin

Perustin yritykseni tarjotakseni ihmisläheistä taloushallintaa yrityksille. Liian monesti pienemmän yrityksen kirjanpito ja taloushallinta jää vähemmälle huomiolle. Olen kumppanisi kuka kulkee vierellä tukien talousasioissa ja ottaen ne mukaan osaksi yrityksen päätöksentekoa ja kehittämistä.

Sanna Kervola, yrittäjä