Kervola Accounts Oy

Olemme keskusteleva talouskumppanisi

Kervola Accounts Oy on vuodesta 2015 toiminut talouskonsultoiva kirjanpitotoimisto. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Joensuussa, mutta asiakkaat sijaitsevat Pohjois-Karjalan lisäksi ympäri Suomen. Tapaamme asiakkaitamme myös mielellämme sovitusti kasvotusten.

Erityisosaamisalaamme ovat pk-yritykset, keskisuuret osakeyhtiöt, toiminimet ja maatalouden kirjanpidot. Tavoitteenamme on toimia asiakkaillemme keskustelevana ja asiakaslähtöisenä talouskumppanina. Se tarkoittaa, että tarjoamme asiakkaillemme aktiivista neuvontaa ja yhteydenpitoa läpi koko tilikauden ajan. Toteutamme myös talouskoulutuksia esimerkiksi yrittäjyyden valmennuskursseille.

Yrityksemme tarjoaa sähköistä kirjanpitoa Fennoa-kirjanpitojärjestelmän avulla. Teemme kuitenkin myös paperisia kirjanpitoja ja keskustellen löydämme asiakkaillemme sujuvimman tavan kirjanpidon toteuttamiseen. Kerromme mieluusti lisää palveluistamme ja esimerkiksi sähköisen kirjanpidon ratkaisuistamme.

Asiakaslähtöisyydellä varmuutta yritystoimintaan
Helppoutta rutiineihin
Turvaa yrittämiseen
Vaivatonta yhteydenpitoa puolin ja toisin

”Kervola Accounts haluaa tarjota asiakkailleen kokemuksen ja luottamuksen tunteen siitä, että yrityksen talousasiat hoidetaan hyvin.”

Yritykseni Kervola Accounts Oy on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015 alkaen, ja vuodesta 2023 olen keskittynyt pelkästään yritystoimintaani. Yritykseni tärkein arvo on asiakaslähtöisyys, ja tavoitteenani on tarjota Suomen asiakaslähtöisimpiä kirjanpito- ja talouskonsultointipalveluita. 

Työntekijäesittely

”On erittäin tärkeää, että yritys saa helposti ja vaivattomasti kysyttyä mielenpäällä olevat kirjanpito- ja yritystalouskysymykset talouskumppaniltaan.”