Olen Sanna Kervola joensuulainen kirjanpito- ja talouskonsultointiyrittäjä. Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi sekä kauppatieteiden maisteri laskentatoimesta ja yritysjuridiikasta. Ennen yrittäjyyttä työskentelin yli vuosikymmenen ajan kirjanpidon-, palkanlaskennan-, tilintarkastuksen- ja muissa talousalan työtehtävissä. Viimeisin työpaikkani oli Ernst & Young Oy:n Joensuun aluetoimistolla, jossa työskentelin vajaa viisi vuotta tilintarkastuksen työtehtävissä. Osaamiseni yritystaloudesta ja taloushallinnosta on hyvin vahvaa, ja pystyn toimimaan asiakkailleni monipuolisena talouskumppanina yrityksen talousasioissa.

Yritykseni Kervola Accounts Oy on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015 alkaen, ja vuodesta 2023 olen keskittynyt pelkästään yritystoimintaani. Yritykseni tärkein arvo on asiakaslähtöisyys, ja tavoitteenani on tarjota Suomen asiakaslähtöisimpiä kirjanpito- ja talouskonsultointipalveluita. Minulle on tärkeää, että asiakkaillani on jatkuva tunne: “Yritykseni talousasiat hoidetaan hyvin”. Kun kirjanpidon toteuttaa vahva taloushallinnon ammattilainen, kokee yritys luottamusta ja vaivattomuutta kirjanpidon- ja yrityksen talousasioiden järjestämistapaa kohtaan. Tämä mahdollistaa yritykselle keskittymisen yrityksen liiketoimintaan. Juuri tämän asiakaskokemuksen haluan tarjota asiakkailleni.

Edellä kuvaamani yritykseni arvomaailma konkretisoituu asiakassuhteissani sujuvissa yhteydenpitotavoissa minun ja asiakkaitteni kesken. Korostan, että minulle voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Aktiivisen yhteydenpidon vuoksi yritykseni on mahdollista toimia asiakkailleni talouskumppanina, joka keskustelee mielellään esimerkiksi akuuteista talouskysymyksistä, tulevaisuuden kasvunäkymistä tai katetuotoista.

Yrittäjyyttä tasapainottaa elämässäni perhe ja liikunta. Sydäntä lähelläni ovat myös eläimet, ja harrastuksiini kuuluu koiraharrastuksia ja ratsastus. Myös avantouinti on minulle mieluisaa palautumista.

Mikäli yrityksesi kirjanpito- ja talousasiat kaipaisivat yritykseni kaltaista talouskumppania, ota yhteyttä. Tutustun mielelläni uusiin yrityksiin ja mahdollisuuksiin, joita Kervola Accounts Oy voi yrityksellesi tarjota.

Viimeisimmät artikkelit